Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een spectaculair tuinfeest organiseren? Huur een opblaasbare kroeg!

Wil jij een onvergetelijk tuinfeest geven? Vergeet dan de partytent en huur een opblaasbare kroeg! Je hoeft de deur niet meer uit maar nodigt je vrienden gezellig de hele zomer uit bij jouw eigen café in de tuin. De opblaasbare kroeg doet denken aan een springkasteel voor volwassenen. Je kunt kiezen uit diverse varianten, tover jouw achtertuin bijvoorbeeld om tot een biergarten of plant een heuse Ierse pub. Wedden dat jouw tuinfeest nog lang het gesprek van de dag gaat zijn?

Wat is een opblaasbare kroeg?

Met de opblaasbare kroeg zet je in slechts 15 minuten jouw eigen café in de tuin. Je zet de opblaasbare kroeg neer waar je maar wilt. Houd er wel rekening mee dat je een flinke tuin moet hebben (of een brede straat als je samen met de buren een straatfeest geeft). De afmetingen van de diverse uitvoeringen verschillen maar liggen tussen de 5×10 en 10×10 meter. Een opblaasbare kroeg biedt dan ook ruimte aan minimaal 50 personen. Je kunt er extra benodigdheden bij huren, zoals bierfusten, statafels of biertafels. Afhankelijk van jouw wensen wordt alles geleverd wat jij nodig hebt voor een spectaculair tuinfeest.

Welke uitvoeringen zijn er?

Opblaasbaar Café Verhuur Nederland verhuurt opblaasbare kroegen in alle soorten en maten. Populair is de biergarten, waarmee jij je achtertuin in een handomdraai verandert in een Duitse biergarten. Met de Tropicana Tent kom je gelijk in tropische sferen terwijl de Skihut een perfecte opblaasbare kroeg is voor in de winter. Vergeet ook zeker niet om tijdens je tuinfeest de juiste muziek uit te zoeken die helemaal aansluit bij het thema. Als je kiest voor een thematische opblaaskroeg is het ook leuk om jouw vrienden en familie te verzoeken om in thema verkleed te komen naar je tuinfeest. Huur bijvoorbeeld de Saloon en laat iedereen zich verkleden als een karakter uit een western film.

Opblaasbare kroeg huren; neem vrijblijvend contact op

De keuze is reuze bij Opblaasbaar Café Verhuur Nederland. Je kunt geheel vrijblijvend contact op nemen om te kijken welk opblaasbaar café het best past bij jouw feest en wensen. De opblaascafé’s worden compleet geleverd met het benodigde aantal blowers. Als je nog verdere apparatuur of benodigdheden wilt huren kun je dit bespreken met  Opblaasbaar Café Verhuur Nederland. Jij hoeft het maar te vragen, wij zorgen dat het er komt. Zo kun jij met een gerust hart verder met de voorbereidingen van je tuinfeest. Zorg jij ervoor dat de BBQ op tijd aan staat?

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland