Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een opblaasbaar café huren; wat zijn de mogelijkheden?

De leukste feestjes zijn toch wel de feestjes die iets unieks hebben. Een verrassend extra element, waardoor je gasten nog lang terug zullen denken aan een gezellige avond. Wil jij een gezellig en mooi feest organiseren? Huur dan een opblaasbaar café waarmee je ieder feest, van een tuinfeest tot groot straatfeest, onvergetelijk maakt. Er zijn vele mogelijkheden als je een evenement of feest aan het plannen bent maar niet vast wilt zitten aan een binnenlocatie waar je de bar kwijt kunt.

Opblaasbare feesttenten in alle soorten en maten

Bij Opblaasbaarcafé Huren kun je kiezen uit verschillende opblaasbare feesttenten. Deze opblaasbare café’s zien er leuk uit en zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, zodat je bijvoorbeeld de dresscode aan kunt passen op het thema van je café of andersom. Jouw opblaasbare feesttent wordt uiteraard compleet geleverd met het juiste aantal blowers. Kies bijvoorbeeld voor een opblaasbare Biergarten. Deze feesttent is ons meest populaire model en je kunt hier maar liefst 75 feestgangers in kwijt. Als je op zoek bent naar een kleiner opblaasbaar café is de tropische Zanzi Bar een uitstekende keuze. Met een formaat van 10 x 5 meter is er ruimte voor 50 gasten. The Lodge, Skihut en Tropicana Tent hebben het grootste formaat en zijn geschikt voor 80 personen.

Voordelen van een opblaasbaar café huren

Opblaasbare feesttenten zijn uniek in Nederland en je verrast hier zeker je gasten mee. De vrolijk aangeklede tenten zorgen automatisch voor een feestelijke sfeer. Zodra je gasten arriveren is de toon gezet. Daarnaast zijn de cafés erg praktisch gezien het Nederlandse klimaat. Je weet maar nooit of het droog blijft tijdens jouw feest, ook niet als je het in de zomer plant. Er kan altijd een fikse bui vallen. Met een grote opblaasbare kroeg valt jouw feestje niet in het water. Jouw gasten kunnen gewoon even schuilen tot het weer opklaart. Ook kun je ’s winters gewoon buiten een feestje organiseren zonder dat mensen last hebben van kou, sneeuw of miezer. Daarnaast is het huren van een opblaasbaar café een stuk budgetvriendelijker dan het boeken van een binnenruimte voor een groot gezelschap.

Neem vrijblijvend contact op om jouw opblaasbare kroeg te huren

Een opblaasbare bar maakt ieder feest helemaal compleet. Doordat ze in verschillende thema’s te krijgen zijn is er altijd wel een opblaasbare kroeg die aan jouw eisen voldoet. Heb je ook statafels, bierfusten of glaswerk nodig om jouw feest compleet te maken? Neem contact met ons op om te laten weten wat je nodig hebt en wij gaan het voor je regelen. Zo kun jij rustig verder met de voorbereidingen van een gezellige dag of avond en kun je tijdens het feest zelf ontspannen en genieten van een gezellige tijd.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland