Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een bedrijfsfeestje organiseren? Huur een opblaasbaar café

Hoe vieren ze bij jou in het bedrijf hun feestjes? Verhuizen alle collega’s naar een groot partycentrum of gaan jullie allemaal gezellig met de voetjes van de vloer in de kantine? Dat kan natuurlijk beter. Wat dacht je van het huren van een opblaasbaar café? Zo’n opblaascafé is snel geregeld, het is net even anders dan anders en je hoeft er ook niet speciaal een ruimte voor vrij te maken. Ideaal dus!

Opblaasbaar café; wat zijn de mogelijkheden?

Misschien had je er nog nooit van gehoord, een opblaasbaar café. Maar eigenlijk zegt het woord zelf al genoeg. Het is een café dat je letterlijk ergens op kunt laten poppen en na gebruik snel weer kunt verwijderen. Het is een net wat charmantere keuze dan de gebruikelijke partytent die bij veel evenementen wordt gebruikt. Uiteraard zijn er diverse uitvoeringen en allerlei handige dingen die je voor je café nodig hebt, kun je ook gelijk huren om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken bij de organisatie. Het café wordt geleverd op de datum en locatie van jouw wensen en nadien ook weer opgehaald door onze specialisten.

Een opblaasbaar café huren voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Ga je een opblaasbaar café huren voor het bedrijfsfeest van jouw werk, dan wil je wel dat iedereen versteld zal staan. Zorg dat je voldoende buitenruimte hebt een kies een formaat waarbij alle collega’s warm en droog kunnen staan. Heaters kun je gewoon mee huren, want het blijft Nederland en het kan dus maar zo zijn dat het weer even tegenzit. Maar een café is natuurlijk pas een café als je er ook een biertje kunt tappen. Ook geen probleem, fusten kun je huren en zaken als statafels en koelingen behoren ook tot de mogelijkheden. Kies het opblaasbare café dat past bij het thema van jouw feest. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een bierstube, een Ierse pub of juist een opblaasbaar café in tropische sferen. Wat je wensen ook zijn, je kunt er altijd wel een opblaasbaar café bij vinden waar je met al je collega’s een mooi feestje in kunt vieren.

Een opblaascafé voor jouw bedrijfsfeest; neem contact op!

Je ziet het, een opblaasbaar café huren bespaart je een hoop stress in de organisatie van jouw bedrijfsfeest en het is tegelijk een originele manier om een feest op een buitenlocatie wat meer cachet te geven. Wil je weten welke opties het beste bij jouw feest passen of heb je andere vragen? We staan je graag te woord, neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland