Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Feestje organiseren tijdens corona, mag dit?

Sinds maart is er in ons land heel veel veranderd. We mochten in het begin veel minder, daarna kwamen wat versoepelingen. Maar er zijn nog steeds regels waar we ons aan moeten houden. En dan is het logisch dat je je afvraagt of je eigenlijk een feestje mag geven. Wij geven het antwoord.

Een feestje geven mag altijd! En dat moet je natuurlijk ook  zeker blijven doen. Alleen kan dat – helaas – niet meer zoals vroeger. Dat houdt in: je mag niet eindeloos veel mensen uitnodigen. Voor je feestje mag je nu maximaal zes gasten uitnodigen. Hoewel het spreekwoord is dat meer zielen meer vreugde geeft, hoeft dat natuurlijk niet waar te zijn.

Intiem feestje

De feestjes die we nu gaan houden, zijn qua gezelschap een stuk intiemer. Inderdaad qua gezelschap, want die anderhalve meter moeten we onderling nog steeds houden als je niet tot hetzelfde huishouden behoort. Maar de gesprekken die je op zo’n avond hebt, zijn minstens zo waardevol als een feestje waarop mensen op de banken en tafels staan te dansen. Je leert elkaar stukken beter kennen, hoort verhalen die je misschien anders nooit zou weten en kunt echt een gezamenlijke band opbouwen.

Spelletjes

Of je kunt nu eindelijk die spelletjeskast opentrekken! Er zijn maar weinig spelletjes echt geschikt voor hele grote groepen, maar met maximaal zes gasten bovenop jouw eigen huishouden kun je opeens heel veel leuke spelletjes doen. Denk aan het welbekende 30 seconds, een potje trivia, Weerwolven (als je met acht bent) of ouderwets een potje hints. Enorm lachen!

Buiten feestje

Deze tijd kun je beter de feestjes buiten dan binnen geven. En hoewel de koudere maanden er nu aan komen, hoeft dat niet te betekenen dat je geen feestjes meer kan geven. Er zijn zoveel prachtige oplossingen. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om een opblaasbare partytent te huren? Omdat je droog en beschut zit, kun je langer buiten blijven. Zeg van tevoren dat iedereen even warme kleding meeneemt of zelfs een kleedje, zet de kachels aan en geef iedereen warme chocolade melk – of iets sterkers. Dit soort avonden zijn het leukste! Geniet ervan.

Heb je vragen of wil je graag wat tips over welke opblaasbare cafés, bars of partytenten geschikt zijn voor jouw feestje? We helpen je graag! Als je contact met ons opneemt, dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor jou.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland