Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een tuinfeest in de winter organiseer je zo

De lange dagen en zwoele zomeravonden liggen achter ons, maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat je geen gezellig tuinfeest kunt organiseren. In de winter maak jij het ook gezellig in je tuin of op je dakterras. Ben jij van plan om een gezellig tuinfeest te houden? Houd dan rekening met de coronaregels voor binnen- en buiten en verander je tuin is een gezellige feestlocatie met deze tips.

Maak het warm

In de winter liggen de temperaturen lager. Hier kleden je gasten zich op, maar je kunt het ook eenvoudig warmer maken in de tuin. Stook bijvoorbeeld een vuurtje waar jullie gezellig omheen kunnen zitten. Dit zorgt niet alleen voor extra warmte maar ook voor meer sfeer. Zet bijvoorbeeld een vuurkorf neer in de tuin of steek de barbecue aan, zodat jullie direct een hapje kunnen eten. Wanneer jij het niets vindt om met vuur aan de slag te gaan, biedt terrasverwarming de oplossing. Hiermee hou je jouw tuin of dakterras de hele winter aangenaam warm. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten terrasverwarmers, van gasbranders die je op de grond neerzet tot elektrische verwarming voor montage aan de muur.

Zorg voor een opblaasbare feesttent

Met een opblaasbaar café in de tuin staan je gasten niet alleen droog en warm, maar kun je ook vanuit de tuin een lekker drankje schenken. Je hoeft niet de hele tijd naar binnen te lopen om nieuwe drankjes en snacks te halen, want deze zet je gewoon klaar in het opblaasbare café. Daarnaast is het mogelijk om diverse extra benodigdheden te huren, zoals bierfusten, statafels en wat jij maar nodig hebt om een succes te maken van jouw tuinfeest. In veel van deze opblaasbare feesttenten kun je een heater neerzetten. Door het dak blijft de warmte lekker hangen. Vraag direct gratis een offerte aan voor jouw opblaasbare café.

Winterse drankjes

Het is wel zo feestelijk om een lekker (warm) drankje aan te bieden als je gasten arriveren. In de winter is het bijvoorbeeld lekker om je gasten te ontvangen met glühwein of een mok met warme chocolademelk met een scheutje rum of cointreau.

Leuke versiering voor je tuinfeest

Het is al snel donker, waardoor het erg gezellig is om met verlichting te werken op je tuinfeest. Hang bijvoorbeeld lampionnen in de bomen, versier struiken met twinkelende lampjes of hang waxinelichtjes op in glazen potjes voor een winterwonderland uitstraling. Ook is het erg leuk om glow in the dark sticks uit te delen aan je gasten. Fakkels doen het altijd goed om de route aan te geven.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland