Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Sportevenement: 4 leuke ideeën om er een te organiseren

Er zijn genoeg redenen om een sportevenement te organiseren. Zo is het organiseren van een sportevenement de perfecte manier om binnen een organisatie voor teambuilding te zorgen. Ook voor verenigingen en clubs is het organiseren van een sportevenement een leuke manier om nader tot elkaar te komen en het groepsgevoel te versterken. Wil je zelf binnenkort een sportief evenement organiseren voor je werk, club, vereniging of vriendengroep? Ter inspiratie zetten wij hieronder een viertal leuke ideeën op een rij!

1. Familie event bij een sportclub

Heel veel Nederlanders zijn aangesloten bij een sportclub. Vooral voetbal, tennis en hockey zijn in ons land mateloos populair. Om het groepsgevoel te vergroten organiseren veel clubs tenminste eens per jaar een sportief evenement. Wil je dicht bij de sport van de club blijven, maar toch iets bijzonders toevoegen aan de dag? Maak de familieleden van alle clubleden dan onderdeel van het event. Ieder lid mag familie uitnodigen en daarmee een team samenstellen. Vaders, moeders, broers, zussen, ooms en tantes; ze zijn allemaal van harte welkom. De diverse familieteams strijden tijdens het evenement om de beker en een leuke prijs. Sportieve hilariteit gegarandeerd! Bovendien is de kans groot dat de club er na het evenement wat nieuwe leden bij heeft.

2. Een boksclinic voor jouw team of verenging

Boksen wordt tegenwoordig door steeds meer mensen omarmd. Deze sport is niet alleen goed voor je conditie, kracht en zelfverdediging, maar het vraagt ook om behendigheid en tactisch inzicht. Een boksclinic is daarom heel geschikt als originele en leuke vorm van teambuilding tijdens een sportief evenement.

3. Winters sportevenement met opblaasbare skihut

Een thema voegt altijd iets extra’s toe aan een evenement. Kies bijvoorbeeld voor een winters thema. Huur een ijsbaan en sleebaan waarop zelfs de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Om het evenement helemaal af te maken huur je een opblaasbare skihut, waar men tijdens het event warme chocomel kan drinken en na afloop kan genieten van een heerlijk biertje. Je kunt een opblaasbaarcafe huren in verschillende afmetingen, dus er is er altijd één die geschikt is voor jouw sportieve evenement!

4. Wandelen is hot

Tijdens de lockdown hebben steeds meer mensen het wandelen herontdekt. We ondervonden massaal dat een stevige, frisse wandeling een positieve invloed heeft op onze mentale en fysieke gezondheid. Bovendien is het bij uitstek de sport om samen te beleven. Of je nu wandelt in stilte of juist in gesprek gaat; er ontstaat altijd verbinding. Wie een low budget sportief evenement wil organiseren voor jong en oud kan dus kiezen voor een wandeltocht. Om het af te maken kun je de wandeling laten eindigen bij een gehuurd opblaasbaar café, zodat je het evenement gezellig met elkaar kunt afsluiten.

Een opblaasbaar café huren voor jouw sportevenement? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen graag alles over de mogelijkheden!

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland