Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Opblaas café: 4 gelegenheden om er een neer te zetten

Wanneer je een feestje gaat organiseren in de tuin of op een andere buitenlocatie, dan wil je natuurlijk dat het onvergetelijk wordt. Het maakt niet uit om welke gelegenheid het gaat: je wil dat jouw gasten er nog lang over na zullen praten. Wil je een originele aankleding van jouw feest? Dan is wellicht een opblaascafé wel iets voor jou. Met een opblaascafé zorg je ervoor dat jouw feestje net dat beetje extra flair krijgt. In dit artikel lees je op welke 4 gelegenheden je een opblaascafé kunt neerzetten.

Ben je bang dat je alle gasten van jouw feest niet allemaal in je huis kwijt kunt of lijkt het je leuk om je op een alternatieve feestlocatie in een andere wereld te wanen? Dan biedt een opblaasbaar café wellicht een uitkomst. Je blaast deze feesttent letterlijk op en plaatst hem vervolgens in je tuin of op een andere buitenlocatie. Deze feesttenten zijn er in alle soorten en maten en passen helemaal binnen jouw gekozen thema. Zo maak je jouw feestje nog unieker.

1. Een opblaascafé op een verjaardagsfeestje

Iedere verjaardag is een reden voor een feestje. Als je je verjaardag net even anders wilt vieren dan de voorgaande jaren dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een themafeestje te organiseren. Bedenk een leuk thema en huur een opblaascafé dat daarbij past. Kies je voor het thema cowboys & prairies of toch liever voor een Hawaïaans thema? Zorg voor een duidelijke dresscode voor je gasten en maak hapjes en drankjes die bij het thema passen. Je verjaardag wordt zo vast onvergetelijk.

2. Een buurtfeest

Wanneer je een buurtfeest gaat organiseren, dan is het leuk om een centrale plek te hebben waar iedereen iets te drinken kan halen. Zet een opblaasbaar café neer en bedenk samen met de buren een leuk thema voor de avond. Zo’n opblaasbaar café brengt meteen een feestelijke sfeer in de straat en zo weet iedereen direct waar ze moeten zijn voor een lekker drankje. Hang lampjes op in de straat, zorg voor leuke muziek, regel entertainment voor de kids en het buurtfeest kan beginnen!

3. Een kinderfeestje

Ook kinderen hebben af en toe zin in iets nieuws. En niets is leuker dan een extravagant themafeestje voor alleen maar kinderen. Wat dacht je van een wondere wereld vol limonade, snoepjes, ijs en lolly’s die je allemaal kunt halen in een groot roze opblaascafé. Heb je liever een stoer kinderfeestje? Kies dan voor een opblaascafé in safari-stijl. Je dient de kids nu alleen nog te vermaken met leuke activiteiten en het kinderfeestje is helemaal compleet.

4. Een après-ski feestje

Is de herfst of de winter inmiddels aangebroken? Dan kun je ook een opblaasbare skihut neerzetten. Met dit opblaascafé wanen je gasten zich in een heuse après-ski party. Gooi een lekkere foute playlist aan en zorg voor genoeg bier en jägermeister. Laat je gasten in hun mooiste ski-outfits komen en maak er een gezellig feestje van!

Opblaas café huren?

Wil je weten welke tent het meest geschikt is om te gebruiken bij jouw feest? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland