Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Feestje geven in je achtertuin: 3 super tips

De zomer is al even op gang en we hebben allemaal kunnen genieten van heerlijk zonnig zomerweer. Deze nazomer biedt de uitgelezen kans om nog eens volop te profiteren van het buitenleven, voordat het regenachtige herfstweer ons weer binnen houdt. Wat is dan nog leuker dan een tuinfeest organiseren voor al je vrienden en familie? Bij het organiseren van zo’n tuinfeest komen een aantal praktische zaken kijken. Bovendien wil je dat de tuin er gezellig en feestelijk uit ziet. Waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van een tuinfeest? We geven je 3 handige tips, waaronder het huren van een opblaasbare kroeg!

1. Zorg voor lekkere hapjes

Op jouw tuinfeest mogen lekkere zomerse hapjes niet ontbreken. Brood met lekkere dips, zoals hummus, tzatziki of tapenade, doet het altijd goed. Daarnaast is het een leuk idee om warme hapjes te bereiden voor je gasten, zoals minipizza’s, kleine quiches of wraps. Zet een tafel neer in de tuin waar je alle hapjes op neerzet, zodat je gasten zelf kunnen pakken waar ze zin in hebben. Papieren bordjes in een leuke kleur maken je feestje helemaal af! Hou je het liever simpel, dan zijn hapjes zoals kaasstengels, olijven of bitterballen natuurlijk ook erg gezellig om op tafel te zetten. Afhankelijk van het tijdstip waarop je tuinfeest begint kun je er ook voor kiezen om de barbecue aan te zetten en hier een heerlijk stuk vlees op te grillen.

2. Sfeervolle verlichting in de tuin

Nu het weer steeds eerder donker wordt mag gezellige verlichting in de tuin niet ontbreken op je feest. Wat dacht je van een aantal fakkels aan de zijkant van de tuin of rondom het tuinpad? Of sprookjesachtige lichtslingers die tussen de bomen hangen? Lage tafels of statafels in de tuin maak je af met gezellige theelichtjes. Zijn muggen ‘s zomers vaste gasten in jouw tuin? Zet dan citronellakaarsen neer om ze te verjagen.

3. Maak je feestje weerbestendig met een opblaasbare kroeg

Heb je de datum voor je tuinfeest al geprikt, dan is het hopen op een zwoele zomeravond zonder regen. Mocht er toch wat regen voorspeld zijn, dan kun je het beste goed voorbereid zijn door de tafels onder een afdak te plaatsen of partytenten op te zetten. Een opblaasbaar café huren in de vorm van een opblaasbare kroeg voor in de tuin is een nog leukere oplossing. Zo zitten jullie lekker droog en kan het feestje doorgaan. Tegelijkertijd zullen je gasten verrast zijn wanneer ze zo’n bijzonder café in je tuin zien staan. Wedden dat dit een onvergetelijk tuinfeest wordt?!

Heb je interesse om een opblaasbaar café te huren voor je tuinfeest? We hebben opblaasbare café’s beschikbaar in verschillende thema’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland