Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Tuinfeest organiseren: 5 leuke ideeën om aan te denken

De feestdagen komen weer steeds dichterbij. Een knus feestje binnen in huis is dan natuurlijk erg gezellig, maar je kunt er voor de verandering ook voor kiezen om de festiviteiten naar buiten te verschuiven. Wat dacht je van een buitenbarbecue met kerst of een nieuwjaarsborrel onder de sterrenhemel? Zo’n tuinfeest organiseren vraagt wel wat voorbereiding. We geven je in dit artikel 5 leuke ideeën voor een geslaagd tuinfeest. 

Feestelijke aankleding

Zonder mooie aankleding is je tuinfeest niet compleet. Met slingers, honeycombs of ballonnen maak je de tuin sfeervol en voeg je kleur toe. Afhankelijk van de feestgelegenheid kun je kiezen voor een specifiek thema voor de aankleding. Bij een kerstfeest in de tuin mag feestelijke kerstversiering bijvoorbeeld niet ontbreken. Met zilveren of gouden aankleding maak je er een glamourous tuinfeestje van.

Een tuin vol lampjes en kaarsjes

Een echte feestelijke sfeer creëer je met lampjes op verschillende plekken in de tuin. Hang bijvoorbeeld lichtsnoeren of lantaarns tussen de bomen of zet fakkels neer op het gras. Gebruik lege jampotjes voor kleine waxinelichtjes. Om in de kerstsfeer te blijven is het een leuk idee om een boom in de tuin te versieren met een lampjessnoer en er glinsterende sterren in te hangen.

Warmte in de winter

In de donkere, koude dagen wordt het al snel fris buiten zodra de zon onder gaat. Zeker wanneer je gasten lang stilstaan of stilzitten zullen ze het gauw koud krijgen. Zorg daarom voor voldoende warmte in de tuin. Met terrasverwarmers of een vuurkorf ben je verzekerd van een aangename temperatuur. Daarnaast kun je dekentjes neerleggen voor de feestgangers, zodat ze deze om zich heen kunnen slaan zodra de temperatuur zakt. Vergeet niet je gasten van tevoren de tip te geven om zich extra warm te kleden.

Knusse plekken creëren

Door op verschillende plekken in de tuin fakkels neer te zetten creëer je gezellige hoekjes waar je gasten met elkaar kunnen kletsen. Zet een paar statafels neer waar mensen aan kunnen hangen, en zorg daarnaast voor voldoende plekken in de tuin waar je gasten kunnen zitten. Heb je niet genoeg tuinmeubels? Met pallets en kussens maak je eenvoudig een fijne zitplek.

Verras je gasten met een opblaasbare kroeg

Wil je echt een spetterend tuinfeest organiseren, dan is een opblaasbaar café onze gouden tip. Binnen in zo’n gezellige feesttent zitten jullie lekker warm en droog. Aan de bar kun je winterse drankjes schenken, zoals glühwein of warme chocolademelk. Het ziet er super leuk uit en zeg nou zelf: wie kan er nou nog meer zeggen dat hij wel eens een opblaasbare kroeg in de tuin heeft gehad? Zo’n once-in-a-lifetime ervaring wil je niet missen.

Zie jij het wel zitten om een opblaasbaar café toe te voegen aan je tuinfeest? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland