Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een uniek feest organiseren? 4 originele ideeën

Organiseer jij binnenkort een feestje en ben je nog op zoek naar originele ideeën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met deze 4 ideeën tover je een standaard (verjaardags)feest om tot een onvergetelijke dag. 

Thema

Wanneer je een uniek feest wilt organiseren is het leuk om er een thema aan vast te hangen. Met een themafeest komen alle gasten gekleed in stijl en wordt de decoratie in de ruimte afgestemd op het thema. Onderstaande thema’s doen het altijd goed op een feest:

–        Hawaii

–        Back to the 90’s

–        Oktoberfest

–        Après-ski

–        Royal Casino

Unieke locatie

Een van de eerste dingen die je moet regelen voor jouw feest is natuurlijk de locatie. Vier je het feest het liefst thuis en ben je nog op zoek naar een echte eye-catcher? Verras je gasten dan met een opblaasbaar cafe voor in de tuin! Een opblaasbaar café kan je afstemmen op het thema van je feest. Zo bestaat er een opblaasbare skihut voor een après-ski feest, een tropicana tent voor een Hawaï party of een Biergarten voor je Oktoberfest.

Food

Goed eten maakt een goed feest. Foodtrucks zijn tegenwoordig op alle festivals te vinden, klein of groot. Haal de festivalsfeer in huis door een foodtruck te huren voor op jouw feest. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua catering in de foodtruck…friet, pasta & pizza’s, finger food, sushi, broodjes, noem maar op. Het fijne is dat alles voor je wordt geregeld en de gasten op hun eigen tempo wat lekkers kunnen bestellen.

Entertainment 

Muzikale entertainment mag niet ontbreken op jouw feest. Deze drie ideeën zorgen er in ieder geval voor dat de voetjes van de vloer komen.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland