Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

3 originele bedrijfsuitjes voor jouw bedrijf

Je wil je werknemers in het zonnetje zetten, of je wil voor je baas een leuk bedrijfsuitje regelen zodat hij de werknemers in het zonnetje kan zetten. Je wil dat iedereen het naar zijn zin heeft en bovenal wil je dat het een dag of avond wordt om nooit te vergeten. Een origineel bedrijfsuitje kan echter voor kopzorgen zorgen. Want wat moet je dit jaar nou weer gaan doen? Drie ideeën die je alvast tijdens de volgende bedrijfslunch kan bespreken. 

1. Een escaperoom

Als collega’s in een bedrijf moet je samenwerken. Soms is dat leuk, soms in dat minder leuk. Maar, in een escaperoom is dit altijd leuk. Oefen je teamwork, kraak je hersenen, heb plezier en kijk welk team het er het beste vanaf brengt. Bovendien heb je tegenwoordig escaperooms in alle soorten en maten. Er zijn spannende escaperooms, fysiek uitdagende escaperooms, escaperooms met themakamers, escaperooms gefocust op puzzels en escaperooms die speciaal voor jouw bedrijfsuitje worden ingericht. Verdiep je eens in de mogelijkheden!

2. Paardrijden

Paardrijden meer iets voor kinderen? Helemaal niet! Veel maneges bieden tegenwoordig prachtige paardenexcursies voor volwassenen aan. Leer een beest aanvoelen en leer zo ook je collega’s beter kennen, leer een nieuwe skill en maak samen plezier in de natuur. Want; met paardrijden kan je ieder gewenst (buiten)decor uitkiezen: in de bak op de manege of boerderij, op het strand, in het bos over de hei. Met een paardrijduitje weet je zeker dat je je collega’s van een andere kant zal zien en dat iedereen moe maar voldaan naar huis zal gaan.

3. Een opblaascafé huren

Samen een feestje bouwen is misschien wel de leukste manier om je collega’s beter te leren kennen. Met een pilsje in de hand en muziek uit de speakers wordt de sfeer vanzelf wat losser dan achter het bureau of op bouwkeet. Er zullen dan ook niet veel bedrijfsuitjes leuker zijn dan bedrijfsuitjes die in de kroeg worden georganiseerd. Maar kan dat niet wat origineler? Zeker wel! Er zijn namelijk fantastische opblaascafés te huren. Op die manier tover je de tuin of parkeerplaats van jouw kantoor binnen mum van tijd om in een party café, een Ierse pub, een skihut, een saloon of zelfs een ludieke nightclub. Er zijn verschillende formaten beschikbaar waardoor er voor ieder bedrijf een feestje in te bouwen is.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland