Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

5 tips voor het organiseren van een onvergetelijk kerstfeest

Organiseer jij dit jaar het kerstfeest voor jouw team of bedrijf, dan wil je natuurlijk alles uit de kast halen om er een geslaagd feest van te maken. Maar wat komt er allemaal kijken bij de organisatie? Met welke aspecten dien je rekening houden? Met de volgende tips zorg jij voor een onvergetelijke avond, waar je collega’s nog lang met plezier aan terug zullen denken.

1.    Begin op tijd met organiseren van het kerst bedrijfsfeest

Ieder jaar staat het weer op de planning: het organiseren van een fantastisch kerstfeest. Voordat je het door hebt staan de feestdagen alweer voor de deur. Onze eerste tip: begin tijdig met de organisatie zodat jij niet op het laatste moment voor verrassingen komt te staan. Het zou vervelend zijn als alle feestlocaties al volgeboekt zijn, of je collega’s toevallig allemaal nét op vakantie gaan.

2.    Stel het budget vast

Het budget heeft invloed op vrijwel alle aspecten van het kerstfeest. Het is dus goed om vooraf te weten wat er uitgegeven kan worden, zodat jij hier rekening mee kunt houden tijdens het organiseren van het bedrijfs kerstfeest.

3.    Regel tijdig een kerstfeest locatie

Een van de eerste dingen die je vastlegt wanneer je een kerstfeest organiseert, is de feestlocatie. Huur jij een standaard locatie af, of pak je dit jaar origineel uit met bijvoorbeeld een opblaasbaar café voor op het bedrijfsterrein? Ga jij voor een opblaasbaar café, dan heb je veel leuke opties: van après-ski hut tot Biergarten of tropicana tent.

4.    Zorg voor entertainment

Naast dat er lekker gegeten en gedronken wordt tijdens het kerstfeest, staat gezelligheid centraal. Zorg er tijdens je kerstfeest organisatie voor dat je iets regelt waardoor je collega’s goed vermaakt worden, dit kan bijvoorbeeld met live entertainment zoals een band of DJ. Maar het is ook leuk om een quiz of workshop te organiseren waarbij je collega’s met elkaar moeten samenwerken. Meteen goed voor de teamspirit!

5.    Kies een thema voor je kerstfeest

Maak je kerstfeest compleet door er een thema aan te koppelen, dit biedt namelijk houvast in het maken van keuzes, wat het organiseren van het bedrijfs kerstfeest makkelijker zal maken. Denk hierbij aan de aankleding, de catering, en de dresscode van je gasten. Dit is natuurlijk ideaal in combinatie met een opblaasbaar café, dan is de sfeer meteen gezet!

Huur een opblaasbaar café

Het organiseren van een kerstfeest kan nog wel eens voor wat stress zorgen. Zodra de belangrijkste knopen zijn doorgehakt – zoals het uitkiezen van de feestlocatie – zakt er al een hele last van de schouders. Ben jij overtuigd van een opblaasbaar café voor jouw kerstfeest, neem dan gerust contact met ons op. Dan zorgen wij samen voor een onvergetelijke avond!

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland