Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Vrijgezellenfeest organiseren? Zo doe je dat!

Een vrijgezellenfeest organiseren doe je niet zomaar: er komt veel bij kijken! Gelukkig hebben wij de ultieme handleiding voor je samengesteld, zodat jullie er een geweldige dag en avond van kunnen maken. We delen onze beste tips voor een uniek vrijgezellenfeest, waar jullie hoe dan ook nog lang over na zullen praten. Met dit stappenplan heb jij het zo voor elkaar.

1.    De mensen

Het allerbelangrijkste natuurlijk: wie gaat er mee, en wie wordt het feest comité? Een vrijgezellenfeest in je eentje organiseren is nogal wat werk, dus kies gerust een of twee handlangers uit die jou kunnen helpen. Vaak zijn dit mensen die de bruid en bruidegom goed kennen. Samen maken jullie een gastenlijst.

2.    Randvoorwaarden: datum en budget

Voordat de lol kan beginnen, is het belangrijk om te weten waar je mee kunt werken. Leg een datum vast en bepaal met de gasten wat het budget wordt. Vrijgezellenfeesten kunnen prima met een klein budget, maar het kan zomaar zijn dat jullie allemaal flink wat te besteden hebben en dat ook willen – dan kun je samen een groter budget afspreken. Een budget gaat vaak per persoon. Je kunt het budget vaststellen door bijvoorbeeld een enquête rond te sturen die ieder voor zich kan invullen en zo kijken wat het beste past.

3.    De locatie

Je kunt qua locatie veel kanten op. Het kan bijvoorbeeld dicht bij huis, in de eigen stad van de vrijgezel. Ook kunnen jullie samen een nieuwe omgeving gaan ontdekken. Een bruisende stad in Nederland of, wanneer het budget het toelaat, in het buitenland. Ook kun je kiezen voor een uitje in de vrije natuur: zelfs daar kun je een eigen kroeg neerzetten, door bijvoorbeeld een opblaasbaar café te huren. Zo wordt het zelfs in het groen nog één groot feest!

4.    De activiteiten

Het leukste onderdeel om te regelen: de activiteiten! Hoe wordt de dag of zelfs dagen gevuld, waar gaan jullie eten en waar willen jullie een goed feestje gaan vieren? Je kunt voor een klassieker zoals een striptease gaan, maar schat dan wel goed in of de vrijgezel daar gelukkig van wordt. Het belangrijkste is dat je alles laat aansluiten op de interesses van de vrijgezel. Is het een echt fuifnummer, dan kunnen jullie rustig de hele nacht feesten. Maar is het feestvarken wat rustiger? Dan is een gezellig diner of een workshop ook heel erg leuk.

Vrijgezellenfeest organiseren: nog meer ideeën

Het is heel fijn voor de vrijgezel als hij of zij de hele dag heerlijk in de watten wordt gelegd en in het middelpunt staat. Letten op de kleine details zal er daarom voor zorgen dat hij of zij écht helemaal nergens meer aan hoeft te denken: het vervoer, de reserveringen, een leuk thema of een coole outfit: dat soort details maken een vrijgezellenfeest helemaal af. Op zoek naar meer tips voor het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest? Neem dan vooral contact met ons op.

Assortiment

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Opblaasbaar Caféverhuur Nederland is een onderdeel van Partytentverhuur Nederland