3 leuke verjaardagsfeest ideeën voor volwassenen

Iedereen heeft er elk jaar weer mee te maken: je verjaardag. Voor de een de leukste dag van het jaar, voor de ander een dag om liefst zo geruisloos mogelijk voorbij te laten gaan. Maar dat is toch zonde? Je bereikt elk jaar een nieuwe mijlpaal op je verjaardag en dat moet gevierd worden! Maar hoe? Wij geven je leuke verjaardag ideeën voor volwassenen. Want ook als je oud en wijs zou moeten zijn, is een leuk feestje natuurlijk altijd een goed idee. De leukste ideeën voor een verjaardagsfeest voor volwassenen vind je hier.

1. Een themafeest met opblaasbare feesttent

Een van de beste verjaardagsfeest ideeën voor volwassenen is toch wel het themafeest. Stuur iedereen een persoonlijke uitnodiging waarin je het thema aankondigt. Verstuur een uitnodiging die al helemaal in themastijl is en houd je vanaf dan strikt aan die code. Kies hapjes en drankjes die erbij passen, kleed je feestlocatie bijpassend aan en zorg voor een matching outfit. Ben je bang dat je alle feestgangers niet in je huis kwijt kunt of vind je het gewoon leuk om je feestlocatie nog een beetje unieker te maken en nog meer in stijl te brengen? Huur dan een opblaasbare feesttent die bij het thema past en die alle feestgangers warm en droog een goede verjaardag laat vieren.

2. Een gemaskerde verkleedpartij

Herinner je je vroeger nog, als je de verkleedkist opende en even helemaal in een andere wereld was? Dat gebeurt onder kinderen natuurlijk nog steeds, maar ook voor de verjaardag van volwassenen zie je steeds vaker het gemaskerde feest opduiken. En zeg nou zelf, het is toch ook wel erg leuk om mensen niet gelijk te herkennen en in een outfit te zien waar je ze normaal gesproken nooit in tegen zou komen?

3. Een actieve verjaardag

Je kunt natuurlijk ook altijd nog een good old competitie opzetten. Organiseer bijvoorbeeld een pub quiz van de mannen tegen de vrouwen of laat verschillende groepen – familie, schoonfamilie, voetbalteam, collega’s – tegen elkaar strijden in een mega blubber powerrace voor volwassenen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. Want het is tenslotte jouw verjaardag!

Meer leuke verjaardag ideeën voor volwassenen nodig?

Wil je weten op welke manier jij jouw feestlocatie nog net een beetje leuker aan kunt kleden? Bespreek je wensen eens met ons, wij denken graag met je mee om een gaaf opblaasbaar café te regelen dat jouw verjaardag tot een onvergetelijk evenement voor de bezoekers én jouzelf maakt. Neem contact op en dan maken we er samen een topfeest van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close