3 voorbeelden van prachtige opblaasbare cafés voor een event

3 voorbeelden van prachtige opblaasbare cafés voor een event

Een opblaasbaar café huren is een goede oplossing voor ieder evenement of (straat)feest. Je zit niet vast aan een binnenlocatie waar je de bar neer moet zetten en je hebt de keuze uit een groot aantal soorten en maten. Door de verschillende ontwerpen laat je het opblaasbare café helemaal aansluiten bij de uitstraling, sfeer of het thema dat jouw event heeft. Dit zijn 3 voorbeelden van schitterende opblaasbare cafés die je bij ons kunt huren.

De Beach Bar

Wordt er stralend weer verwacht? Dan is de Beach Bar een fantastisch opblaasbaar café die direct zorgt voor een tropische vibe. Zet wat strandstoelen neer voor de ingang van de Beach Bar, serveer tropische cocktails en laat je gasten in thema komen voor een heerlijke vakantiedag in eigen land. Wil je helemaal uitpakken? Regel dan wat zand om te verspreiden over de grond. De Beach Bar heeft namelijk geen zeil op de bodem zodat je gewoon met je blote voeten in het zand kunt staan. Vergeet ook niet om de juiste tunes uit te zoeken zodat jouw gasten zich in de Cariben wanen.

Een echte Biergarten

Wil jij de lekkerste bieren serveren tijdens jouw evenement? Met een Biergarten smaakt het bier net wat lekkerder en krijg je een authentieke en gezellige sfeer. Deze opblaasbare kroeg heeft een flink formaat zodat er 75 personen in passen. Weer of geen weer, jouw feestje gaat sowieso door. Ook aan de Biergarten is gemakkelijk een leuk thema te hangen. Serveer de lekkerste Duitse bieren en wijnen, samen met authentieke hapjes zoals worsten, pretzels en kartoffelsalat. Als je ook eten serveert tijdens je evenement kun je bijvoorbeeld kiezen voor een barbecue.

Feesten in het Party Café

Zodra je gasten het Party Café zien staan krijgen ze al zin om te feesten. Het Party Café is voorzien van ‘ramen’ die je open kunt laten bij lekker weer en sluit als het regent. Er hoort meer dan alleen een bar bij de opblaasbare partytent die je huurt. Zo krijg je ook het juiste aantal blowers geleverd, zodat het opblaasbare café altijd een aangename temperatuur heeft. Daarnaast is het mogelijk om ons de statafels te laten leveren of de bierfusten mee te laten brengen. Jij geeft aan wat je nodig hebt om jouw feest compleet te maken en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Natuurlijk geldt dit ook voor het op- en afbouwen.]

Twijfel jij welke feesttent het best past bij jouw wensen of wil je ook andere feestmaterialen huren? Neem contact met ons op, wij denken graag met jou mee zodat je een spetterend event kunt organiseren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close