Je opblaasbare café inrichten op een leuke manier doe je zo!

Je opblaasbare café inrichten op een leuke manier doe je zo!

Een geslaagd feestje vieren met vrienden, familie of buren, zonder daarvoor een zaal te hoeven afhuren, doe je eenvoudig in een opblaasbaar café. Zolang je die maar ergens neer kunt zetten. Of dat nu in je eigen tuin, of op een ander terrein is. Deze opblaasbare tenten bieden (extra) ruimte aan jouw gasten, een onderdak bij slecht weer, en uiteraard altijd een originele en leuke atmosfeer. Wil je het nog net iets gezelliger maken, dan kun je zelf het café inrichten met verschillende decoraties en met praktische zaken zoals een bar en statafels. Hierbij een paar tips.

1. Praktisch je café inrichten 

Uiteraard is jouw feest én is het opblaasbare café niet compleet zonder een bar. Lekkere drankjes horen er nu eenmaal bij om goed in de feeststemming te komen. Opblaasbaarcafé Huren kan jou voorzien van een bar, maar kan ook andere praktische zaken verzorgen. Statafels bijvoorbeeld, kleden de ruimte niet alleen direct aan, maar zijn bovendien erg handig om rondom aan te hangen. Samen met voorzieningen als bierfusten, koelingen en blowers zijn deze ook te huur. Als je deze voorbereidingen uit handen geeft, wordt een café inrichten een fluitje van een cent!

2. Slingers en vlaggetjes

Een opblaasbaar café kun je mooi versieren met vrolijke of grappige decoratie in het thema van jouw tent. Heb je gekozen voor het type Saloon, dan kun je eventueel een welkomstbordje ophangen van het Wilde Westen. En komt er een Biergarten te staan voor jouw knalfeest, zorg dan voor spandoeken van het Oktoberfest of voor vlaggetjes met ‘Proost’ erop. Bij het huren van een Sterrendome kun je gaan voor slingers van glinsterende sterren voor een schitterende sterrenhemel. Laat jouw creatieve brein de vrije loop!

Opblaasbaar café inrichten

3. Opblaasbare attributen

Om in het opblaasbare thema te blijven, zou je opblaasbare attributen kunnen neerzetten om de boel compleet te maken. Zet bij de Beach Bar bijvoorbeeld plastic palmbomen en flamingo’s neer en leg er wat strandballen naast, plaats bij de Zanzi Bar een aap of luchtbed en zet naast de Saloon opblaasbare cactussen. Wat uiteraard ook opblaasbaar is, zijn ballonnen! Een klassieke manier van versieren. Deze kun je eenvoudig kiezen in het thema dat hoort bij jouw café, door te gaan voor een bepaalde kleur, vorm of opdruk.

Wil je meer weten over de opblaasbare cafés die te huur zijn, of de extra’s waar wij je aan kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen naar jouw wensen en onze mogelijkheden kunnen kijken.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close