Een opblaasbare partytent huren? De 3 meest originele partytenten op een rijtje

Een opblaasbare partytent huren? De 3 meest originele partytenten op een rijtje

Vind jij het wel tijd voor een feestje, maar zit je niet te wachten op allemaal feestgangers in je huis? Vind je het leuk om een party te organiseren, maar heb je de ruimte niet om iedereen binnen te laten genieten? Dan ben je op zoek naar een goede partytent! Maar dat moet toch wel leuker kunnen dan de standaard partytent die je overal al ziet. Gelukkig kun je nu een opblaasbare partytent huren. De 3 meest originele partytenten zetten wij voor je op een rijtje.

1. Party café

Het party café is uitermate geschikt voor een feestje met een overzichtelijk aantal gasten. Verwacht je niet meer dan veertig feestgangers, dan kun je die prima kwijt in het party café. De opblaasbare tent meet 8 bij 5 meter en past dus met een beetje geluk zelfs op je oprit of in je achtertuin. Je kunt het party café simpel huren en hoeft dan alleen maar te zorgen voor genoeg hapjes en drankjes en een goede playlist om het feest compleet te maken.

2. Tropicana tent

Hou jij wel van een tropisch sfeertje, dan is de tropicana tent echt iets voor jou. Met een beetje creativiteit van jezelf maak je er al snel een zomers feest van waar iedereen het naar z’n zin zal hebben. Regel tropische cocktails, hawaïi-rokjes en bloemenkettingen en combineer dat met een zwoele muziekkeuze vol zomerse hits en jouw feest kan niet meer stuk. Met maar liefst tachtig man die in jouw opblaasbare partytent passen, wordt het een feest om nooit te vergeten.

3. Biergarten

De allerpopulairse opblaasbare partytent van dit moment is de biergarten. Dit opblaasbare café van 8 bij 7 meter biedt plaats aan zo’n 75 feestliefhebbers en aan jou de taak om hen een geweldig feest te bezorgen. Ga op zoek naar je lederhosen en tover een paar grote bierpullen voor de dag. Zet lange tafels neer en regel een serveerster in mooie dirndl en dan weet je zeker: de biergarten is geopend en wordt voorlopig nog lang niet gesloten.

Wat voor type feest je ook houdt, met deze drie originele opblaasbare partytenten weet je zeker dat het een feest wordt om nog lang over na te praten. Wil je weten welke tent het meest geschikt is om te gebruiken bij jouw feest? Neem dan eens contact op, we vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close