4 redenen om een opblaasbare feesttent te huren

4 redenen om een opblaasbare feesttent te huren

Huur een opblaasbare feesttent om je feestje nog wat feestelijker te maken. Een opblaasbaar café ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook zeer praktisch. Zo ben je niet gebonden aan een bepaalde locatie maar kun je jouw feestje gewoon vieren waar jij wilt. Zijn de weergoden je niet zo gunstig gestemd? Dan kunnen jouw gasten gewoon droog staan in een groot opblaasbaar café. Doordat je uit vele formaten kunt kiezen is er altijd wel een geschikte feesttent die in jouw tuin past.

Met een opblaasbare feesttent zit je niet vast aan een binnen locatie

Als je een feestje gaat organiseren zit je al snel gebonden aan een bepaalde locatie. Wellicht wil je een feestje geven in een bar in het centrum van de stad waar je woont, waar het lastig of duur is om te parkeren. Door zelf een opblaasbaar café te huren kun je jouw feest geven op de plek waar jij wilt. Daardoor zijn de cafés populair onder veel verschillende organisators. Van een gezellige buurtbarbecue of een groot verjaardagsfeest tot een straatfeest met de hele buurt: met een opblaasbaar café regel jij de drankjes en een droge plek.

Jouw feestje gaat door, wat het weer ook doet

In Nederland weet je nooit zeker wat het weer gaat doen. Vaak wil je de datum van jouw feest al een aantal weken van tevoren vastzetten, zodat al jouw gasten de datum vrij kunnen houden in hun agenda. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat het weer er niet al te ideaal uitziet voor het buitenfeest dat jij in gedachten hebt. Door een opblaasbaar café te huren heb jij altijd een gezellige plek waar jouw gasten droog kunnen genieten van hun drankje. Ook kun je hier apparatuur, zoals de stereo, onder zetten zodat de muziek niet hoeft te stoppen. Zo krijg je toch de gezelligste feestjes?

Kies een feesttent die past bij jouw thema

Je hebt de keuze uit leuke feesttenten in verschillende thematische uitvoeringen. Zo kun je dus een uniek themafeest organiseren, waarbij je bijvoorbeeld kiest voor een Ierse pub of een saloon of een biergarten. Het thema van de tent kun je ook doortrekken in het soort hapjes dat je serveert, de stijl van je uitnodigingen, de overige versieringen en de dresscode.

Verschillende formaten voor verschillende soorten feestjes

Of je nu een grote tent nodig hebt voor een groter evenement of straatfeest of gewoon op zoek bent naar een gezellig opblaasbaar café dat in de achtertuin past: door de ruime keuze in formaten vind je altijd wat je zoekt. Als je twijfelt over de tent die het best past bij je eisen of bijvoorbeeld ook andere feestmaterialen wilt huren kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee zodat jij het leukste feest kunt organiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close